Jarenlange ervaring in restauratie en renovatie van gevels

Voegbedrijf de jong vd bij.nl overons

OVER ONS

Voordat u verder gaat willen wij ons even voorstellen wij zijn Theo de Jong en Sjoerd van der Bij, wij zijn 13 jaar lang werkzaam geweest bij een erkend voegbedrijf.

In 2008 hebben we besloten onze krachten te bundelen tot Voegbedrijf De Jong van der Bij.Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, overheden en particulieren. Wij voeren niet alleen werkzaamheden uit met betrekking tot woningen en bedrijfspanden, ook monumenten zijn bij ons in vertrouwde handen.

Ons bedrijf, gevestigd in Jistrum en Ee is uw specialist op het gebied van gevelreiniging en – renovatie. Doordat wij jarenlange ervaring, gedegen kennis en liefde hebben voor ons vak, staan wij garant voor hoogwaardig kwaliteitswerk.

Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen! U kunt bij Voegbedrijf de Jong van der Bij terecht voor: Gevelonderhoud- en renovatie, Gevelrestauratie, Gevelreiniging, Zandstralen, Impregneren en Conserveren, Scheuren herstellen. 

Kijkt u tegen een vuile, beschadigde of vochtige gevel aan? Voor alle denkbare onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij Voegbedrijf de Jong v/d Bij. Neem dan Contact met ons op.  

Wij doen werkzaamheden voor :

  • Particulieren
  • Woningbouwverenigingen
  • Aannemers/ bouwbedrijven
  • VVE

Het adres voor al uw voegwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie